Kuosit

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Babushka-tunika

Ompelin itselleni pitkästä aikaa käyttövaatteen. Tämä on maailman mukavin malli väljyydessään. Tunika on helppo  myös kuosin shokeeraavan kokonaisuuden takia, sillä mitään muuta ei huomaakaan kuin paidan. Hiukset ja kasvot jäävät täysin tunikan varjoon, joten kukaan ei edes huomaa, jos vaikka olisikin silmäpussit ja laittamaton tukka. Pitää vain olla rohkea ja olla salin korein kukkanen räiskyvässä ruusutunikassaan!


Yhdistin asuun vähintäänkin yhtä rohkeat Espanjasta ostetut kultaiset pantterileggingsit. Tuntui, että enää ei kannata lähteä rauhoittelemaan kokonaisuutta, vaan ottaa selkeästi repäisy normaalista ja hillitystä pukeutumisesta. Tulevaisuus näyttää uskallanko lähteä talon ovien ulkopuolelle tässä asussa, kotona ainakin viihdyn!Pantterileggingsien lisäksi laitoin muotoa antamaan kapean mustan keinonahkavyön ja kultainen lintukorukin pääsi ruusujen puutarhaan. Taustalla näkyy keskeneräinen taidejäljennökseni Albert Edelfeltin Virginie-teoksesta.
1 kommentti:

  1. Kaunis malli ja kaunis kangas. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista